Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 4 & 5 ΜΑΗ

Αθήνα  3/5/2010
Προς
Τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.
       



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 4/5/2010 ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 4 & 5 ΜΑΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  • Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, ανακοίνωσε χθες ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, πρωτοφανούς σκληρότητας και αγριότητας που ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ το εισόδημά μας και ΔΙΑΛΥΟΥΝ τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
  • ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, αφού περικόπτονται τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και το επίδομα αδείας, τα επιδόματά μας περικόπτονται επιπλέον 8%, ο ΦΠΑ αυξάνει κατά 10%, τα καύσιμα αυξάνονται κατά 10% και δεν έχει ΤΕΛΟΣ.
  • ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, η πλουτοκρατία, παραμένουν στο απυρόβλητο. Την κρίση καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
            Μπροστά στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της 4ης και 5ης του Μάη (Ήδη η ΑΔΕΔΥ μετέτρεψε την 24ωρη της 5ης Μάη σε 48ωρη) παίρνει ευρύτερα χαρακτηριστικά πανεργατικού και πανυπαλληλικού αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής.
            Το Δ.Σ. της ΔΟΕ σας καλεί να πάρετε μέρος μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου και στα συλλαλητήρια που γίνονται σ' όλη την Ελλάδα.
            Σ' αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
  • ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
  • ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
Από τη ΔΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: