Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΔΡΕΣ - ΠΑΣΚ 3 - ΔΑΚΕ 3- ΕΣΑΚ 2- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ 1
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΜΠΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και για την τιμή που μας έκαναν να τους εκπροσωπήσουμε στο Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Είναι πολυτέλεια στις μέρες μας οι πανηγυρισμοί, τα στρατόπεδα και οι προσωπικές επιδιώξεις και πορείες. Όταν τα οικονομικά μας, τα εργασιακά μας τα ασφαλιστικά μας, μέρα με την ημέρα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, το μόνο όπλο που μας μένει είναι η συσπείρωση και η ενότητα.
Η παιδεία είναι χώρος σύνθεσης και απαιτεί να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συναίνεσης. Ο εκπ/κος είναι συνέχεια στοχοποιημένος.
Είμαστε συνέχεια τα μόνιμα θύματα και καλούμαστε διαρκώς σε νέες θυσίες.
Δεν μπορεί να λοιδορούμαστε και να αντιμετωπιζόμαστε με ένα ιδιότυπο κοινωνικά ρατσισμό. Δεν ανήκουμε στα προνομιούχα κοινωνικά στρώματα. Οφείλουμε να περιφρουρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και την αξιοπιστία μας. Απέναντι στο θολό τοπίο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, απέναντι στην πρωτοφανή μανία ενάντιά μας, έχουμε χρέος, να μην μείνουμε παθητικοί θεατές. Έχουμε χρέος απέναντι στη χώρα, απέναντι στις επόμενες γενιές. Καταγγέλλουμε τις πολιτικές ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ!!!
Καλούμε όλους να δώσουμε τη μάχη μαζί, συλλογικά, δημοκρατικά, να περιφρουρήσουμε την πολιτική, τα συνδικάτα τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ σ’ ένα ευρύ ΜΕΤΩΠΟ θα μπορέσει να αποκρούσει και να ανατρέψει αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές στοχεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: