Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μόρια Μεταθέσεων


Μπράτης Δημήτρης                                                                                  Αθήνα 18/1/ 2011
  Αιρετός ΚΥΣΠΕ                        
    τηλ. 6974750402
       210 3312790
   fax: 210 3246893

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τα μόρια των μεταθέσεων
Με αφορμή την ανάρτηση σε ιστοσελίδα κειμένου εργασίας , που κατατέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής που εξετάζει θέματα μεταθέσεων – αποσπάσεων, και την αναστάτωση που αυτό δημιούργησε ενημερώνω υπεύθυνα τους συναδέλφους μου για τα εξής:
1.      Τα όσα αναφέρονται στα μόρια των μεταθέσεων, ότι δηλαδή θα υπολογίζονται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ  συζητήθηκε κάτι τέτοιο στην ομάδα εργασίας. Το ζήτημα των μεταθέσεων θα  συζητηθεί μετά την ολοκλήρωση του θέματος των αποσπάσεων .Οι προσωπικές απόψεις που κατατίθενται στην επιτροπή  ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Σε κάθε περίπτωση ο κλάδος μας είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιαδήποτε τέτοια πρόταση.
2.      Ως μέλος της ομάδας εργασίας και ως αιρετός του ΚΥΣΠΕ, δηλώνω ότι  θα ενημερώσω υπεύθυνα και ενυπόγραφα τους συναδέλφους μου αμέσως μόλις η επιτροπή καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις-θέσεις. Η ανάρτηση ανυπόγραφων κειμένων, που ούτε καν έχουν συζητηθεί, μόνο σύγχυση και αναστάτωση δημιουργούν .Γι’ αυτό καλώ τους συναδέλφους μου για υπεύθυνη ενημέρωση να απευθύνονται στους δύο αιρετούς του ΚΥΣΠΕ και στη Δ.Ο.Ε..
Δημήτρης Μπράτης
Σημείωση : Η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: