Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πετσόκοψαν τις συντάξεις και προκαλούν κοροϊδεύοντας τον κόσμο!! Κατρούγκαλος στην ΕΡΤ: Καμία μείωση σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μέχρι 1300 ευρώ!!

Τη στιγμή που χιλιάδες συνταξιούχοι βίωσαν αυτές τις μέρες, κυριολεκτικά στο πετσί τους, την πρωτοφανή μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεών τους, εξαιτίας του πρόσφατου νόμου που ψήφισε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Υπουργός Εργασίας Κατρούγκαλος, ο νεκροθάφτης του ασφαλιστικού συστήματος, προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις που έκανε στην κρατική ΕΡΤ -στο επίσημο κανάλι της συγκυβέρνησης, το οποίο για μια ακόμη φορά δεν είχε ως καλεσμένο κανέναν άλλο- ότι δήθεν " καμία μείωση δεν γίνεται σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μέχρι 1300 ευρώ!! "
            Ναι αυτά τα ασύστολα ψεύδη δήλωσε
για μια ακόμη φορά, προσπαθώντας να κοροϊδέψει εν γνώσει του τον κόσμο της εργασίας!!
            Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ότι με τον πρόσφατο νόμο που ψήφισε στη Βουλή τον οποίο ο ίδιος εισηγήθηκε και υπέγραψε:
·       Καταργείται το ΕΚΑΣ
·       Μειώνονται ως και 40% οι επικουρικές συντάξεις
·       Μειώνονται έως και 36% οι κύριες συντάξεις με τον νέο τρόπο υπολογισμού
·       Μειώνεται έως και 20%το εφάπαξ
κι ο κατάλογος των μειώσεων  δεν έχει τέλος...
            Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουμε, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισε πέρυσι την αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη για όλους, μια δραματική αύξηση που προσθέτει μέχρι και 15 χρόνια στους εργαζόμενους, προκειμένου να βγουν στη σύνταξη!
            Παραδίδουμε τον  Υπουργό Εργασίας Κατρούγκαλο -τον αυτοαποκαλούμενο και "ταξικό αποστάτη" που χωρίς να κοκκινίζει από ντροπή λέει καθημερινά ψέματα- στην κρίση των συνταξιούχων και των εργαζομένων της πατρίδας μας, επισημαίνοντάς του πως το μόνο κόκκινο που του έχει απομείνει πλέον  είναι οι κόκκινες γραβάτες και τα κόκκινα μαντιλάκια με τα οποία παρουσιάζεται στις στημένες συνεντεύξεις. Το δε κόκκινο της ντροπής είναι παντελώς άγνωστο για αυτόν και την Κυβέρνηση.



Δημοκρατική Συνεργασία

Εκπαιδευτικών Π.Ε.