Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ


Καλώς ήρθατε στο Νομό Μαγνησίας!!!!

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί καθώς και το ΕΕΠ/ΕΒΠ προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία, θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα της ανάληψης ΟΛΑ τα παρακάτω δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα (εκτός από τις ιατρικές γνωματεύσεις που πρέπει να είναι πρωτότυπες):

1. Πρόσφατες ιατρικές γνωματεύσεις 
α) παθολόγου ή γενικού γιατρού και  
β) ψυχίατρου Δημοσίου ή ιδιώτη (πρωτότυπες, όχι φωτοτυπίες) – Στις γνωματεύσεις θα πρέπει να αναγράφεται ότι χορηγούνται για την άσκηση διδακτικού έργου.
Η προσκόμιση των ιατρικών γνωματεύσεων είναι υποχρεωτική κατά την διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας, καθώς αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της πρώτης μισθοδοσίας.

2.Πτυχίο: (σε περίπτωση ξενόγλωσσου προσκομίζεται το ξενόγλωσσο, η επίσημη μετάφραση και η αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ). Για ξενόγλωσσο πτυχίο πρέπει να προσκομιστούν και τα τρία έγγραφα. Γίνονται δεκτές και βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά κτήσης πτυχίου.

3Α.Μ.Κ.Α.: Γίνεται δεκτή και η περίπτωση αναγραφής του μαζί με το ΑΜΑ σε φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου του ΙΚΑ (ηλεκτρονική αποτύπωση, όχι χειρόγραφη).

4. Α.Μ.Α: Γίνεται δεκτή και η περίπτωση αναγραφής του μαζί με το ΑΜΚΑ σε φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου του ΙΚΑ (ηλεκτρονική αποτύπωση, όχι χειρόγραφη).


5
. ΑΦΜ: (εκτύπωση από ΟΠΣΥΔ ή βεβαίωση ΔΟΥ). Γίνονται δεκτές μόνο οι δύο περιπτώσεις της παρένθεσης.

6. ΑΔΤ: Το φωτοαντίγραφο πρέπει να είναι ευκρινές.
 
7Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης: (για αναπληρωτές ΕΣΠΑ & ΠΔΕ μόνο Εθνικής Τράπεζας – 1Ο όνομα δικαιούχου:ο/η εν λόγω εκπ/κός) Το φωτοαντίγραφο πρέπει να είναι ευκρινές . Δεν γίνονται δεκτά φωτοαντίγραφα στα οποία έχει γραφτεί ο αριθμός ΙΒΑΝ χειρόγραφα «πατώντας» πάνω στην ηλεκτρονική αποτύπωση.

8. Βεβαιώσεις προϋπηρεσιών κατ’ έτος ξεχωριστά (όχι συγκεντρωτική εκτύπωση από το ΟΠΣΥΔ) και εκτύπωση ενσήμων*: Τα ένσημα πρέπει να συνοδεύουν απαραίτητα τις προϋπηρεσίες κατά την ανάληψη.
α) αναγνωρίζεται και η ιδιωτική προϋπηρεσία με προσκόμιση βεβαίωσης εγγραφής στην επετηρίδα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
β) όταν η προϋπηρεσία αφορά σε άλλο φορέα (π.χ. ΙΕΚ, ΟΑΕΔ, στρατιωτικές σχολές κλπ), θα προσκομίζεται και αντίγραφο της σύμβασης εργασίας.

9. Μεταπτυχιακό: (σε περίπτωση ξενόγλωσσου προσκομίζεται το ξενόγλωσσο, η επίσημη μετάφραση, η αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ καθώς και το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών . Πρέπει να προσκομιστούν όλα τα παραπάνω έγγραφα για να γίνει αναγνώριση του τίτλου)

10. Πρόσφατο (εντός τελευταίου τριμήνου) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο αν είστε έγγαμοι ή/και με ανήλικα τέκνα). Δεν γίνονται δεκτά πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί πέραν του τριμήνου.

11. Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος απαιτείται βεβαίωση σπουδών στην οποία να αναγράφεται η ημερομηνία 1ης εγγραφής και τα προβλεπόμενα εξάμηνα περάτωσης των σπουδών. Για τους πρωτοετείς φοιτητές, θα συμπληρωθεί υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομιστεί η βεβαίωση αμέσως μετά την εγγραφή τους.

12. Ειδική κατηγορία: Βεβαίωση Α/βάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής από ΚΕΠΑ στην οποία να εκτίθεται το ιστορικό της ασθένειας).

13. Πιστοποιητικό εντοπιότητας: (μόνο για δήμο του νομού Ευβοίας).

14. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α: εάν δεν έχει προσκομιστεί να δίνεται από τον αναπληρωτή ο Αριθμός Στρατιωτικού Μητρώου (ΑΣΜ) και ο Δήμος του για να γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτηση.

15. Όσες αναπληρώτριες έχουν γεννήσει το τελευταίο 15μηνο, να προσκομίσουν το έντυπο «Επιδόματα μητρότητας» από το ΙΚΑ.

Για τα ονόματα πατήστε στο σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: