Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Είναι φανερό ότι στο όνομα της κρίσης γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια αναδιανομής του πλούτου σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Μας καλούν να πληρώσουμε την κρίση τους, τη στιγμή που είμαστε οι μοναδικοί που δεν έχουμε καμία απολύτως ευθύνη γι' αυτή, είμαστε εκείνοι που βιώσαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση το πάγωμα των μισθών, την άρνηση της απέναντι στα δίκαια αιτήματα της μεγάλης απεργίας μας, που όπως και το σύνολο των εργαζομένων, βιώνουμε χρόνια λιτότητα ακόμα και τότε που οι αριθμοί της κερδοφορίας και της ανάπτυξης ευημερούσαν.
    Συναδέλφισσες, -οι, τα μέτρα αυτά αλλάζουν δραματικά το εργασιακό τοπίο. Τίποτα δε θα είναι ίδιο αν περάσουν. Πολύ δε περισσότερο, είναι σαφές ότι ο κατήφορος των αλλαγών δεν έχει τέλος και η αδηφάγα οικονομική ελίτ και η κερδοσκοπία των διεθνών αγορών θα ζητάει συνεχώς όλο και περισσότερα.

Να βγούμε στο προσκήνιο, να γίνουμε επικίνδυνος αντίπαλος,
 να ανατρέψουμε το Πρόγραμμα Σταθερότητας

   Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρειάζεται μαχητικά, μαζικά κι αποφασιστικά να αντιπαλέψουμε τις προωθούμενες αντιδραστικές ανατροπές. Ο μοναδικός δρόμος για να αποτρέψουμε τα σχέδια που απεργάζονται σε βάρος μας είναι να βγούμε στο δρόμο του αγώνα, να δηλώσουμε ότι είμαστε δυναμικά παρούσες-όντες, να συμμετέχουμε στις Γ.Σ. των συλλόγων για αποφάσεις πραγματικών αγώνων ανατροπής

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ        
ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3/2010 7.30 μ.μ.  
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: