Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΗΛ: 6979975303

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για τις τοποθετήσεις,
το ΠΥΣΠΕ θα γίνει την Παρασκευή 28/05/2010 το πρωί,
με μοναδικό θέμα τοποθετήσεις εκπ/κων. Πιστεύω εως 11.00 π.μ. να έχει
ολοκληρωθεί η διαδικασία( Α΄ φάση).
ΟΛΕΣ οι τοποθετήσεις μόλις ολοκληρωθούν θα αναρτηθούν στο    http://paskmagnisias.blogspot.com/



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                                
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΤΗΛ: 6979975303
     
                                                                                                  
ΠΡΟΣ                                                                                                                                                         
ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΙΣΣΕΣ
                                                                         
 EMAIL: filipposkon@freemail.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 
Για τη δική σας ενημέρωση για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει το Π.Υ.Σ.Π.Ε. μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοποθετήσεων σας αναφέρω τα εξής:

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

1Η  ΦΑΣΗ
            Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. θα συνεδριάσει ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΠΕΜΠΤΗ 26 ή 27-5-2010(θα ενημερώσουμε), για να  τοποθετήσει σε Σχολεία τους εκπαιδευτικούς που έκαναν δήλωση οριστικής τοποθέτησης , στην οποία δήλωσαν μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούσαν να τοποθετηθούν. Η πρώτη προτίμηση εδώ δε μοριοδοτείται. Μετά την εξέταση των δηλώσεων το Π.Υ.Σ.Π.Ε. ανακοινώνει τις θέσεις που παραμένουν κενές.
2Η  ΦΑΣΗ
            Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν δήλωση, αλλά δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σε σχολεία της προτίμησής τους μπορούν, αν το επιθυμούν να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την ανακοίνωσή τους για τοποθέτηση στα εναπομείναντα κενά. Η τοποθέτηση αυτών γίνεται ύστερα από σύγκριση μεταξύ τους.

3Η  ΦΑΣΗ
            Οι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολείο της προτίμησής τους, τοποθετούνται προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις. Στην περίπτωση που οι εκπ/κοί αυτοί είναι περισσότεροι από τις οργανικές θέσεις, παραμένουν ως υπεράριθμοι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..
            ΠΡΟΣΟΧΗ:
            Οι εκπαιδευτικοί που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης για συγκεκριμένα σχολεία κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις λιγότερες μονάδες τοποθέτησης. Τα σχολεία στα οποία υπάρχουν κενά κατατάσσονται με βάση τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης (Μ.Σ.Δ.). Κατόπιν αυτού τοποθετούνται υποχρεωτικά οι έχοντες τις λιγότερες μονάδες τοποθέτησης στα σχολεία με τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Οι υποχρεώσεις προς την οργανική θέση παραμένουν οι ίδιες άσχετα αν τοποθετήθηκε κάποιος σε αυτή με δήλωσή του ή υποχρεωτικά χωρίς δήλωση.
        Οι εκπ/κοί που μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας δεν πήραν οργανική θέση παραμένουν στη διάθεση της περιοχής μετάθεσης και τοποθετούνται προσωρινά πριν την έναρξη της σχολ.χρονιάς σε λειτουργικά κενά σχολ. μονάδων της ίδιας περιοχής. Αν οι εκπ/κοί υπηρετήσουν στην προσωρινή τους τοποθέτηση. είναι σαν να υπηρέτησαν την οργανική τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπ/κοί που παραμένουν στη διάθεση για να έχουν το επόμενο σχολ. έτος δικαίωμα να διεκδικήσουν οργανική θέση στην περιοχή τους πρέπει το Νοέμβριο να υποβάλλουν αίτηση τοποθέτησης.


Επειδή το τελευταίο διάστημα αρκετοί συνάδελφοί ρωτούν, τι γίνεται αν ένα σχολείο υποβιβαστεί οργανικά, να διευκρινίσουμε ο-η εκπ/κος  επιλέγει με προτεραιότητα οργανική την επόμενη σχολική χρονιά πριν τις  τοποθετήσεις –μεταθέσεις, σχολείο μέσα στην ομάδα σχολείων που ανήκει.( για το νομό μας αυτή η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Μιλάμε για του χρόνου τέτοια εποχή).
Όσοι αναφέρουν άλλους τρόπους και διαδικασίες  μόνο σκοπιμότητες κρύβουν οι  αναφορές τους γιατί  ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

Τέλος ΟΛΕΣ οι τοποθετήσεις μόλις ολοκληρωθούν θα αναρτηθούν στο

       http://paskmagnisias.blogspot.com/  και στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.
Οι τοποθετήσεις γίνονται με τα μόρια και μόνο. ( Εδώ ταιριάζει και ο γνωστός στίχος «…δεν χρωστάω σε κανένα…!»

                                                                              
Συναδελφικά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: