Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ 902...

Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι δύσκολοι είναι. Παρόλα αυτά υπάρχει συγκεκριμένο κόμμα, της αντιπολίτευσης που παραμυθιάζει το κόσμο με τις αγνές προθέσεις του και διαρρηγνύει τα ιμάτια του πως μόνο η λαϊκή επανάσταση μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό. Ο λόγος για το ΚΚΕ, το "Σπίτι του Λαού". Από την Τετάρτη, το...
κανάλι του 902, συγκαλεί συνελεύσεις και ανακοινώνει απολύσεις στους εργαζόμενους, οι οποίες θα ξεκινήσουν από 1 Δεκέμβρη. Ο ακριβής αριθμός τον απολυόμενων παραμένει άγνωστος. Στους διαδρόμους του καναλιού τα ποσοστά κυμαίνονται από το 30-60%. Οι εργαζόμενοι όμως δεν είναι ποσοστά, είναι άνθρωποι με οικογένειες, υποχρεώσεις και χρέη.
Το χειρότερο όλων είναι ότι όταν η διεύθυνση συγκάλεσε συνέλευση μόνο τον κομματικών στελεχών για να ψηφίσουν υπέρ ή κατά των απολύσεων, όλοι πλην ενός των κομματικών ψήφισαν υπέρ. Η κίνηση αυτή δείχνει το ξεκάθαρο ποιόν των σημερινών αριστερών. Το "Σπίτι του λαού" που νοιάζεται για την ευημερία, την ισότητα και με πράξεις απαντά στην "αντιλαϊκή" πολιτική της κυβέρνησης με απάντηση τις "φιλολαϊκό.
http://fimotro.blogspot.com/2010/11/902.html 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: